Des de 1982, especialistes en distribució de
material escolar per a centres educatius

QUI SOM

El Ruc Savi va néixer al 1982, a Cerdanyola del Vallès, per atendre les demandes educatives i culturals dels alumnes i mestres de les escoles del Vallès Occidental.

Han passat més de 38 anys i som un sòlid referent especialista en material escolar i d’oficina, manualitats, joguines, llibreria, llibres infantils i juvenils, així com llibres de text i idiomes. Aquest any incorporem noves gammes com tecnologia per a l’aula, mobiliari per a l’escola, equips pel laboratori i roba especialitzada. 

A través de la nostra experiència i compromís, donem solucions de producte i servei a les necessitats de formació i oci per als centres educatius i empreses de tot Catalunya. D’aquesta forma, podem oferir un gamma integral de productes de primeres marques de qualitat i especialitzades, des de material escolar i joguines educatives fins a pantalles interactives i llibres de text.

El nostres catàlegs estan en continua evolució de gammes de producte, renovant i oferint les novetats que s’incorporen al mercat, com les noves tecnologies per a l’escola i els continguts educatius digitals.

 

ACCEDIU ALS NOSTRES CATÀLEGS

 

Podeu fer-nos una comanda o demanar informació de qualsevol dels productes dels nostres catàlegs a través del següent formulari i de seguida ens posarem en contacte amb vosaltres.

També ens podeu demanar qualsevol producte de material escolar, material didàctic, mobiliari escolar o material de laboratori que no estigui en els nostres catàlegs i us el buscarem.